Najnovšie recenzie zo sekcie Médiá na napaľovanie
Verbatim CD-R 700MB 52x, 25ks
Anonym
Pridané: 30. augusta 2015
(naposledy upravené 29. septembra 2015)
- Proste VERBATIM
- Rýchlosť
- Čitateľnosť
- Made in China
Funkčné CD s vysokou rýchlosťou a dobrou odolnosťou proti poškriabaniu.Boli pekne zabalené, v pevnom plastovom obale a v igelitovej fólii, ako všetky výrobky značky Verbatim. Z piatich balení boli len dva kusy zlyhané, ale aj to bolo spôsobené mnou a nie CDčkami. Dá sa na ne napáliť čokoľvek. Prečítať sa dajú tiež na ktorejkoľvek aj starej mechanike. Nemajú problém ani na najvyšších rýchlostiach, čo robilo lacnejším neznačkovým CDčkam veľké problémy. Aj keď sa dosť poškriabu, tak sa dajú bez problémov čítať, jedno som prečítal dokonca aj so zošúchanou vrchnou lesklou vrstvou. Dobre sa na ne píše fixkami, na rozdiel od napr. Imation, kde sa aj popis napísaný centrofixkou rozpil a nebol čitateľný. Imation tiež zlyhal pri vysokej rýchlosti a nebol čitateľný, Verbatim nikdy. CD a DVD kupujem už vždy od Verbatimu, a vždy som spokojný. Verbatim je proste Verbatim
Verbatim DVD+R 8,5GB 8x, 10ks
Anonym
Pridané: 30. augusta 2015
(naposledy upravené 29. septembra 2015)
- Fungujú
- Kapacita 8,5GB
- Verbatim je Verbatim
- Vyrobené v Spojených Arabských Emirátoch, nie v Singapure, ako hovoria recenzie
Dobré DVD+R DL. Potrebné pre niektoré veci, napr. hry alebo Windows 8.1. Boli pekne zabalené, v pevnom plastovom obale a v igelitovej fólii, ako všetky výrobky značky Verbatim. Z piatich balení boli len dva kusy zlyhané, ale aj to bolo spôsobené mnou a nie DVDčkami. Dá sa na ne napáliť čokoľvek. Nemajú problém ani na najvyšších rýchlostiach, čo robilo lacnejším neznačkovým DVDčkam veľké problémy. Aj keď sa dosť poškriabu, tak sa dajú bez problémov čítať. Dobre sa na ne píše fixkami, na rozdiel od napr. Imation, kde sa aj popis napísaný centrofixkou rozpil a nebol čitateľný. Imation tiež zlyhal pri vysokej rýchlosti a nebol čitateľný, Verbatim nikdy. CD a DVD kupujem už vždy od Verbatimu, a vždy som spokojný. Verbatim je proste Verbatim
- kvalita
- spoľahlivosť
- rýchlosť
Dlho používam rôzne médiá Verbatim a som s nimi spokojný.Nemám, čo vyčítať.
- ok spokojnost s vyrobkom
- chyba velke balenie - 100 ks
ok spokojnost s vyrobkom
- Fungujú
- Kapacita 8,5GB
- Vyrobené v Spojených Arabských Emirátoch, nie v Singapure
Dobré DVD+R DL. Potrebné pre niektoré veci, napr. hry alebo Windows 8.1. Pekne zabalené, funkčné, rýchle.
- Dobrá odolnosť voči poškrabaniu
- Proste VERBATIM
- Made in China
Funkčné CD s vysokou rýchlosťou a dobrou odolnosťou proti poškriabaniu. Kúpil som ich už niekoľkýkrát a žiadny problém.
Boli pekne zabalené.
- Malé
- Funkčné
- Kapacita 1,4 GB
- Rýchlosť len 4X
- Škoda, že toto nerobí Verbatim
DVDčka fungujú, kúpil som ich pre malý rozmer. Používam Verbatim ale toto nerobia, tak som kúpil tieto a som spokojný.
- Naj cena z eshopov za kvalitny tovar
Pomer cena/kvalita
- bezproblémová tlač
- nápis Verbatim zasahuje do tlačiteľnej oblasti
Normálne CD. Dobre sa naň tlačí, žiadne rozmazávanie (tlač cez Epson). Nápis Verbatim zasahuje do tlačiteľnej zóny a nevyzerá to moc vkusne. Existujú CD aj bez tohoto nápisu.
- super lesklý povrch
- možno vyššie cena
veľká spokojnosť
- 55%
- 33%
DVD media su v pohodicke ...
- značka
kvalita za mierne vyššiu cenu, odolnosť taktiež nie je na škodu
- Najlepší pomer cena/výkon
Vhodný aj na HDV
- Vynikajúca kazeta.
- Nezistené.
Vynikajúca kazeta, ktorú už málo dostať.
- cena kvalita
- nic
super
overena kvalita médii, používam ich ročne niekoľko stoviek a za ten čas som našiel asi jeden vadný kus
- dobra kompatibilita s prehravacmi
super pomer cena vykon
ok
- najlepšie cena široko ďaleko na celom Slovensku.
- Neviem o žiadnych.
S odpustením nedá mi spomenúť "fešandu" predavačku v odchode - pre chlapa už len ten pohľad stojí za to!!!!! Riadna pastva pre oči!!!!
- vysoka spokojnost
- nic
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »